catharinagoescairo.reismee.nl

Huisje

Ben ik zowaar al onder de pannen! Een comfortabel appartementje met 2 slaapkamers op de begane gond met eigen poort en tuintje bij mevrouw Sohair de apotheker. Van alle gemakken voorzien inclusief wasmachine, satelliet-tv en snelle internetaansluiting. (Voel me zonder laptop zo langzamerhand een oen. Maar ik had al 40 kg bagage bij me...). Op loopafstand van de school, maar de grote straat oversteken durf ik amper. Ik moest denken aan de avonturen met ' de dames' 15 jaar geleden in Amman. Daar namen we gewoon een taxi om aan de overkant te komen.

Ik ga nog 1 nachtje op Zamalek (groot eiland in de Nijl) logeren en neem morgen mijn intrek in El Abassy street.

Salaam.

Wim Swinkels

Hallo Tony,

Fantastische manier om ons op de hoogte te houden van je avonturen. Zo'n huisje met een tuintje in de (bijna) subtropen klinkt erg aanlokkelijk als je dat leest op een regenachtige zondagmiddag in Nederland. Kunnen we met dat Google kaartje ook inzoomen op je tuin ?

Hartelijke groet,

Wim Swinkels

Fija

Hoi Tony,

Lijkt me een prima start! Wat voorspoedig allemaal. Hoe ging dat liedje ook al weer: "Ik heb een huis met een tuintje gehuurd. Gelegen in een gezellige buurt ..." Klinkt helemaal goed. Nou nog een kameel!
Reuze leuk dat we je zo kunnen volgen. Heel veel plezier de komende tijd.

Hartelijke groetjes, Fija

didi

hey Tony,

even googlen en ik heb je reisblog gevonden!. Wat leuk dat je het gedaan hebt. 40 kg! Je zei dat je niet veel zomerkleren had en niet veel boeken meenam (?!).
echt leuk dat je het gedaan hebt, ik blijf je verhalen volgen. Foto's en video's zijn ook leuk. Heb je de test goed dooestaan?

groeten en veel plezier, de andere didi

y.buskens

Ha die tony
Gaat als een speer! Ik moet je eerlijk bekennen dat ik hartstikke jaloers ben. Ik zou willen dat ik er ook was; mijn oom zit nu op het Nassermeer (oa. de reis die we beiden gemaakt hebben) en jij in Cairo. Maar ik geniet in gedachten met jullie beiden mee en zeker met jouw verhalen via deze reisweblog.
Ik ben benieuwd naar je volgende update van je verhaal.
Groetjes Yvonne