catharinagoescairo.reismee.nl

Girls Egypt

Lang geleden, maar ik ben terug op school.

De girls arriveerden zaterdagochtend om 5.00 uur. De trein was zowaar op tijd uit Luxor vertrokken en op tijd in Cairo gearriveerd. Ik had Al Ahram moeten waarschuwen.

Na een paar uur slapen de girls meegenomen naar het Egyptisch museum. Begonnen met de schatten van Totanchamon. Ze hebben geloof ik bij Mo een beetje geklaagd dat k ze 2 uur aaneen door het museum trok, maar dat is goed voor ze (vind ik). Mo duidt zijn zussen tegenover mij aan met 'the girls' en ze moesten lachen toen ze ontdekten dat ze in mijn telefoon staan als 'Girls Egypt'.

Ik merk dat het me moeite kost om de dagen hier ut elkaar te houden en me ter herinneren wanneer we wat deden.

Zondag zijn we eerst naar het oogziekenhuis gegaan voor de oudste, Moena. Ze heft een tijdje terug hiereen operatie gehad aan haar linkeroog en moest voor controle terugkomen. Dit ziekenhuis is notabene om de hoek van mjn school! Daar met z'n allen 2 uur doorgebracht. Voor mij leuk om daar als westerling tussen het volk te zitten dat komt en gaat enz. Het zag er allemaal heel behoorlijk uit. Uiteindelijk bleek dat het geopereerde oog nu goed is en dat ze voor het andere oog, dat lui is, een contaclens krijgt. Die gaat ze vanmiddag ophalen. Daarna naar CityStars shopping mall in Heliopolis. Moet ook voor westerlingen fantastisch zijn. We Will see.

Pauze voorbij en gauw naar de volgende les.

Salaam

didi

leuk om je verhalen te lezen. Er zijn er veel in de sector die benieuwd naar je zijn. Is het goed als ik de link aan ze doorgeef? of heb je het liever niet?
geniet lekker verder, groeten didi

yvonne

Ha die Tony
Wat vonden de girls van je kookkunst in het weekend? Ben ook benieuwd hoe het shoppen gaat in Heliopolis. Heb je er al over nagedacht om een boek te schrijven over je bevindingen. De verhalen van deze site hoef je dan alleen maar verder uit te schrijven en voila!
Zie je volgend verhaal weer tegemoet!
Groet Yvonne

Didi & Dodo

Geef de girls een dikke knuffel van ons, vooral van Dodo natuurlijk.
Zijn ze er alledrie of alleen Moena en Esma?
Azhar moet toch naar school?

En wanneer vertrekken ze weer?

Lekker geshopt in Heliopolis?
En hebben de girls nog pannenkoeken gebakken?

Veel liefs en groetjes aan Mo,
D&D